Автомобіль вашої мрії
|
|
T@ste_of_WinD | Дата: Понедельник, 21.04.2008, 22:57 | Сообщение # 16 |
 житель містечка
Статус: Offline
| logic, Эх ти, я то думаю де моя картінка ділась???? То це був ти... Та нічьо, переживу.
|
|
| |
logic | Дата: Вторник, 22.04.2008, 22:49 | Сообщение # 17 |
 гламурчик
| T@ste_of_WinD, я тобі во шо покажу тиць!, от ет машинка рулить (там далі дивись про першу мафинку)
Жизнь прекрасна и удивительна. Для одних она прекрасна, для других-удивительна...
|
|
| |
T@ste_of_WinD | Дата: Среда, 23.04.2008, 17:45 | Сообщение # 18 |
 житель містечка
| logic,ОГО!!!!!! Оце афігеть!!!!!!!!!! Согласна, рулить...Ай любиш ти машинкі бачу..
|
|
| |
logic | Дата: Среда, 23.04.2008, 19:06 | Сообщение # 19 |
 гламурчик
| T@ste_of_WinD, Да я такий
Жизнь прекрасна и удивительна. Для одних она прекрасна, для других-удивительна...
|
|
| |
T@ste_of_WinD | Дата: Среда, 23.04.2008, 19:53 | Сообщение # 20 |
 житель містечка
| logic, Я например начала на машини заглядуваться десь года 4-5 назад, коли моя мама на права здавала. Я з ней вместе правила вчила і увлеклась...Дуже хочуть навчіться їздить, а потім ,колись, коли буду нормально їздить, хочу на курси есктрім. вождения. Отака ще мені нравиться. Якшо не ошибаюсь, в нас в городі є такий красненькій.
|
|
| |
logic | Дата: Среда, 23.04.2008, 20:39 | Сообщение # 21 |
 гламурчик
| Quote (T@ste_of_WinD) Отака ще мені нравиться. Якшо не ошибаюсь, в нас в городі є такий красненькій. Nissan Z350 - є в нас така в місті. А я мафинками захоплююсь з дитинаства . Права маю більше року вже. За курси екстрім водіння теж подумував. Але: 1. мені не відомо про такі у нашому місті 2. можуть надавати приватні особи, але на твому автомобілі, а я довбав таке щастя (у мну на свому і сам можу собі екстрім влаштувати )
|
|
| |
T@ste_of_WinD | Дата: Четверг, 24.04.2008, 14:27 | Сообщение # 22 |
 житель містечка
| logic, У нас в городі такого нема! О, Боже, нашому місту ще до такого... На моєму автомобілі??? Не, і мене таке не прикалує... Nissan Z350 - це такий красненький, да???
|
|
| |
logic | Дата: Четверг, 24.04.2008, 21:04 | Сообщение # 23 |
 гламурчик
| Quote (T@ste_of_WinD) Nissan Z350 - це такий красненький, да??? Угу! (P.S. краткость - сестра таланта (ц))
|
|
| |
T@ste_of_WinD | Дата: Четверг, 24.04.2008, 21:36 | Сообщение # 24 |
 житель містечка
| Ну да, єто так!!!
|
|
| |